G&G vastgoedmatching BV
 

Van Tijnstraat Naaldwijk (2)

Van start

Een bijzonder moment: na het verlenen van de omgevingsvergunning in juni 2021 is deze nu onherroepelijk. Ook de splitsingsvergunning is eind augustus 2021 ontvangen en de 4 appartementen hebben de adressen Van Tijnstraat 2A, 2B, 2C en 2D in Naaldwijk gekregen.

Sloop

In september 2021 zijn de eerste sloopwerkzaamheden van start gegaan.

Herinrichting Van Tijnplein e.o.

Vanwege de werkzaamheden aan de straten in het centrum van Naaldwijk is de planning van diverse verbouwwerkzaamheden naar begin 2022 verschoven.

Verbouw

Zowel van binnen als van buiten wordt het pand grondig aangepakt. De appartementen worden volledig geïsoleerd en alle ramen en buitendeuren worden voorzien van dubbel glas. De originele details van het pand blijven behouden en worden waar mogelijk hersteld. Naar de balkons en loggia worden openslaande deuren teruggebracht. Op de 3e verdieping wordt de originele houten kap met de balkenconstructie weer zichtbaar. Zo ontstaan comfortabele sfeervolle hedendaagse appartementen in een historisch pand. 

Op 5 november 2021 is de aannemingsovereenkomst voor de verbouw tussen G&G vastgoedmatching BV en Verbakel Bouwbedrijf BV getekend.

In de timmerwerkplaats van Verbakel zijn in december de deuren en raamkozijnen in de maak. Aan de achterzijde is de aanbouw over twee verdiepingen al zichtbaar. 

Begin januari 2022 zijn de steigers rondom het pand geplaatst. De nieuwe raamkozijnen en openslaande deuren worden geplaatst. De dakwerkzaamheden en dakisolatie zijn gestart.

In  februari zijn de vloeren gelegd en nieuwe leidingen voor water, gas, ventilatie en elektra aangebracht. Isolatie aan de binnenzijde van de muren is in maart aangebracht.

De appartementen 2B, 2C en 2D zijn eind juni 2022 opgeleverd. De oplevering van het laatste appartement 2A wordt begin juli 2022 verwacht.

Verkoop

De verkoop van de 4 appartementen met buitenruimte en berging is medio april 2022 gestart. Van de vier unieke woningen is er nog slechts 1 te koop: Van Tijnstraat 2A te Naaldwijk. Bent u benieuwd naar dit bijzondere appartement in dit unieke monumentale pand in het centrum van Naaldwijk? Dan kunt u contact opnemen met Malkenhorst Makelaars te Naaldwijk.