G&G vastgoedmatching BV
 

Naaldwijk - Van Tijnstraat  

Herontwikkeling gemeentelijk monument

Op de locatie hoek Van Tijnstraat/Rembrandtstraat in Naaldwijk zijn aantrekkelijke starterswoningen gerealiseerd, geheel naar wens van de bewoners. Wonen in een monumentaal pand in hartje Naaldwijk, in een appartement met prachtige historische details.

Met een creatieve herontwikkeling van het karaktervolle pand zijn 4 toekomstbestendige koopappartementen met buitenruimte en bergingen, verspreid over drie verdiepingen, gerealiseerd.
Hiermee is nieuw leven gegeven aan het karakteristieke gemeentelijke monument met sfeervolle appartementen in het centrum van Naaldwijk. En wonen boven winkels is goed voor de vitaliteit en levendigheid van het centrum.

Het monument heeft veel elementen van de bouwstijl Amsterdamse School en art deco elementen: ronde vormen, een witgepleisterde borstwering, loggia’s, hoge plafonds en veel gebruik van glas-in-lood. Het pand is in 1928 ontworpen door Adriaan Dessing, een architect die in Naaldwijk woonde en meer toonaangevende woningen, scholen, veilingen en winkels in Westland ontwierp.

2021-2023